De adem die je blies,
Is de wind, die onze pijn verzacht.
De warmte die je gaf,
Is de zon, die lief naar ons lacht.
De moed waarmee je streed,
Is de regen, die jou gevecht voert.
De stilte, die de woorden legt,
Is de waarheid, die mijn mond snoert.
× Guido, overleden op 2 Januari 2012, 17:15 ×
× Een man van rond de 43 jaar, vader van twee kinderen ×
× Kinderen van 8 en 9 ×