Vandaag jouw verhaal gevonden,
jij schreef dat in 2010.
Hele mooie woorden over je leven,
oh lieverd, je hebt lang niet genoeg gezien.
Je schreef dat je beter wilde,
en dat is je na die mooie brief ook gelukt.
Jij hebt iets van je leven weten te maken,
maar toen werd je zo van de aarde weggeplukt.
Dit had niet mogen gebeuren,
ik geloof het ook nog steeds niet.
Ik verwacht je nog iedere keer te zien,
maar het enige wat ik nu luister is jouw lied.
Moeilijk om te verwerken lieve schat,
dat jij van mij bent weggenomen.
We moesten nog zoveel samen doen,
we hadden nog zoveel dromen.
Van diploma's halen,
tot een nieuwe baan.
Kinderen krijgen,
een volwassen bestaan.
Nu zal ik dit zonder jou,
moeten meemaken.
Krijg veel steun hoor schat,
maar jou tekst heeft mij weten te raken.
Lieve schat ik neem je overal mee naartoe,
ik mis je zo ontzettend!
Zoals jij schreef;
.. Je bent nummer 1 in mijn hart! (l)