In 't vierkant van mijn raam
verschijn je deels de vloer
en 't blauwe grijs verlaat me
bij het slapen gaan
In 't uitzicht boven bomen
zie ik delen van je vallen
als loper voor de koninklijke
in mantel om genomen
In 't ronde van mijn hart
verdeel ik in wat kamers
dagelijks verdragen
maar jouw licht leg ik apart