als jij lacht lag ik mee
als jij huilt huilen we met ze'n twee
wij zijn samen één
maar hebben vaak lol voor twee
ik zie je niet vaak
maar als ik je zie is het meteen raak
want telkens als ik je dan zie staan
is het net of de wereld stil staat
ik ben blij dat ik je nichtje mag zijn
want jij zorgt dat ik gelukkig kan zijn
ik ben ontzettend trots dat ik je nichtje mag zijn
want jij bent en blijft voor altijd een geweldige meid