ik vond een vrouw, zij kon niet wachten
ik vond haar zomaar in gedachten
ik vond een vrouw zo zacht en teer
zij zat op mij te wachten
ik vond een vrouw, zij zat zo diep
met pijn verdriet en eenzaamheid
wat wilde ik die vrouw toch graag
wat veel meer geven
dan alleen maar tijd
ik vond een vrouw
zij leek zo alleen
en zag haar in gedachten
het hart doorbloed, gezicht van steen
maar ik kan niet langer wachten
zij is zo bros, zij is zo teer
ik neem haar in gedachten
ik vond een vrouw en
dat was de pech
zij ging weg
zijn kon niet
langer wachten.
©
LENY KRUIS