Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
zwoele nacht
Zwoele nacht
Zijn lijf had alles beleefd
Rust was nodig
De zwoele dag
Proefden zijn zweetdruppels.
Hij schreeuwde naar afkoeling
Moegetergd door de hitte
was zijn lichaam moe.
Het water kon hem goed doen.
Hij haastte zich naar het strand
terwijl de zon haar laatste
brandende zonnestralen bluste
achter de horizon.
Zijn naakte bovenlijf werd gestreeld
gelikt door de aangename
watervloed
kringen rond zijn lichaam
raakten hem behoedzaam aan.
Hij was in de zevende hemel
Had plezier in de golvende bron van alle leven
Ging op in het spel van druppels
die hem een welverdiende afkoeling gaven.
Claire Vanfleteren
Reacties op dit gedicht
claire vanfleteren vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Quicksilver
:
Vrijdag, januari 06, 2012 11:18
zo bijzonder mooi geschreven!
hartelijke groet
Over dit gedicht
Auteur:
claire vanfleteren
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
05 januari 2012
Thema's:
[Zomer]