Ik weet dat je nog om me geeft,
Waarom doe je me dit dan aan,
Eerst weer slijmen,
Dan willen slaan,
Je geeft mij gewoon de schuld,
Van al die problemen van je,
Jij vindt het andersom,
Maar het spijt me,
Ik heb me niet verlaagd,
Tot jouw niveau,
Ik haal geen mensen aan mijn kant,
Want dan win ik zo,
Ik gun jou je vrienden,
Maar ze zijn ook van mij,
Daarom zeg ik blijf maar neutraal,
Maar jij haalt ze erbij,
Nu lach ik jou eens uit,
Omdat je het niet alleen aan kan,
Ik kan dit goed in m’n eentje,
Wat zeg je daar dan van?!