Dromen zijn bedrog is wat ze zeggen
maar is dat wel zo?
Of zijn het de zaadjes voor ideeen
waar hadden we nu anders gestaan
ware het niet dat mensen hebben gedroomd
van het dromen van licht
tot het creeren van de spaceshuttle
Toch is het facinerend waar we uitkomen
zo kunnen we alles bereiken wat we maar willen
door te durven dromen