's Avonds, alleen,
met het licht en de radio uit.
Dan komt het gepieker,
dan stromen mijn tranen eruit.
Ik smeek ze ga weg,
ga dan toch weg!
Maar ze blijven en er komen er bij.
Och wat een pech.
Laat mij proberen te slapen,
laat mij gewoon met rust!
Maar ze luisteren niet
en er is niemand die me sust.
Ik probeer ze weg te steken,
weg in mijn hoofd.
Maar elke avond ontvlammen ze,
ze raken niet uitgedoofd.