Achter hoeveel maskers kan ik me verschuilen?
Achter hoeveel maskers mag ik huilen?
Achter hoeveel maskers zie jij niet wie ik ben?
Achter hoeveel maskers zit de Joyce die jij kent?
Achter hoeveel maskers denk je dat ik gelukkig ben,
Achter hoeveel maskers denk je dat ik mezelf ken?
Achter hoeveel maskers ben ik wie jij wilt,
Achter hoeveel maskers worden mijn gevoelens gedeeld?
Hoe weet je wie ik ben,
Als ik dat zelf nog niet eens weet,
Hoe weet ik dat ik mezelf ken,
Als ik niet eens weet wat ik vroeger deed?
Hoe moet ik mezelf zijn,
als ik nooit geleerd heb hoe dat moet,
hoe kan ik leven zonder die pijn,
als nooit iemand mij dat voordoet?
Ik weet dat je niks van mijn maskers en pijn wilt horen,
en ik weet dat ik je pijn doe als ik dit vertel,
De waarheid zal jouw hart misschien verstoren,
maar 20 jaar geleden,
ben ik wie ik was, verloren...
~ik mis je, papa~