Ogen,
zeggen zoveel
ze tonen het ruwe
al lijkt het fluweel
en ook jij hebt er twee
t'is maar dat je weet
dat ik je binnenkant kan zien
al was dat juist wat je meed
krop het niet op
bij mij zijn ze veilig
die gevoelens
k'bescherm ze, als zijn ze heilig
erkenning van geluk
is soms ver te zoeken
jaloerse mensen
die liefde vervloeken
door eenzame zielen
wiens mond blijft gesnoerd
er is immers nog niemand
die hun hart heeft beroerd
maar jij koos het pad
naar betere tijden
waar drugs en agressie
nooit zullen verleiden
verleiden is mijn taak
jou geluk, mijn levenswerk
je kan dan wel bang zijn
maar
samen staan we sterk