zoveel hou ik van jou
dat ik wacht
als ik tegen je aanlig
in de nacht
zovaak kan ik naar je kijken
als het licht wordt
en ik over je gezicht wil strijken
altijd zal ik je liefhebben
want jij hebt zo'n mooi karakter
dat kan nooit wegebben
te meer de jaren te gaan
ik zie dit weinig om mij heen
maar onze liefde daar kan je niet omheen gaan
jij mijn lieve vrouw
zoveel wij om elkaar geven
jij lief bent mijn supervrouw
zoveel wat je voor mij over hebt
en altijd voor mij klaarstaat
dat is omdat onze liefde niet wegebt
en hopelijk nooit overgaat
wij gaan nog zoveel doen
samen reizen huis verkopen
en kijken nu al uit naar de zonnige uren
dat we over de wereld trekken
het gaat echt gebeuren
dat zal niet lang meer duren