Lieverd,
ik vind je de mooiste vrouw in mijn leven.
Een schoonheid,
aan wie ik graag al mijn liefde wil geven.
Zo speciaal,
je hebt mijn hartje betoverd met alles wat je bent.
Dit gevoel,
een diepgaande liefde, voor mij ongekend.
Een liefde,
ik voel het eerlijk en oprecht.
Voorbestemd,
dat is mijn gevoel, waardoor ik nog steeds voor je vecht.
Bijzonder,
dat ben jij en jij alleen.
Toekomst,
daarin zie ik jou om mij heen.
Dromen,
over jou en mij samen.
Wachten,
tot jij je gevoel voor mij durft te beamen.
Hopen,
dat ik samen met jou mag leven totdat een van ons van de aarde wordt weggegrepen.
Vertrouwen,
dat jij en ik in de toekomst samen nog vele dingen van onze to-do list kunnen wegstrepen.
Bevestiging,
richting jou dat ik je nooit zal vergeten.
Perfectie,
dat ben jij voor mij en dat moet je weten.
Je bent zo mooi, met alles wat je bent..