bang voor de ochtend die komt,
bang voor de nacht die ik tegenmoet ga..
blijvend in het verleden,
onzeker voor de toekomst..
al veel meegemaakt maar nog niet genoeg,
veel drama maar wel waarheid..
veel steun en vrienden,
maar niemand in mijn schoenen..