Ik heb goed geleefd
ik ben gelukkig geweest
ik heb nooit angst gehad
ik ben altijd van het leven blijven genieten
ik ben blijven vliegen
en dat komt allemaal door jou
Jij hebt me altijd beschermd
jij hebt me altijd geborgenheid getoond
jij hebt altijd van me gehouden
jij bent altijd mijn levensinspiratie geweest
Nu ben je weg,
weg bescherming
weg geborgenheid
weg liefde
weg levensinspiratie
Het hoeft voor mij niet zonder jou
Ik sta hier voor de sprong
ik schrijf een laatste gedicht
maar ik heb geen angst
want ik kom naar jou toe
Liefste,ik kom !