Bedankt
bedankt voor alles
Voor het geven van hulp
gesprekken en duidelijkheid
het geven van vertrouwen
de veiligheid en de troost
het geven van aandacht
want mij veel bracht
het was niet alleen de hulp
maar ook de gezelligheid
van spelletjes en gezelschap
bedankt dat ik hier mocht leren
en wonen tegelijk
ik zal jullie missen
maar vergeet niet
jullie blijven in mijn hart