TWEELING ZIEL
mijn hart doet pijn
nu eens niet vanwege kou en eenzaamheid
nee iets heel anders
heeft mijn hart zachtjes aangeraakt
een soort liefde of toch eigenlijk niet
het is veel meer dan liefde
dat mijn hart doet tintelen
alsof mijn hart en dat van de magische aanraker
met elkaar communiceren
alsof ze met elkaar in contact staan
en zo samenvloeien
tot een harmonisch geheel
tot ik weer wakker word in de realiteit
waar ik me enkel kan verbazen
over die magische aanraker
wie is hij, waar is hij
zijn we elkaars zielsverwanten
ver van elkaar verwijdert door tijd en ruimte
in een eeuwige zoektocht
terug naar de eenheid
en hebben we elkaar
in de droomwereld gevonden
ik kan alleen maar verlangen
naar de dag dat we weer samen zullen zijn
maar nu negeer ik dat verlangen liever
het doet teveel pijn
iemand zo lief te hebben