Weetje Opa,
Eigenlijk ..
Ben ik heel bang,
En wil ik heel dicht bij je zijn.
Als ik weer leuke dingen doe,
Word ik boos.
Ik moet me focussen op jou,
Jij bent belangrijk.
Jou heb ik nodig om blij te zijn .
Als ik iets stiekem doe
ben ik bang dat je me gaat verlinken
Want jij kijkt neer op mij.
Ik heb dingen gedaan,
waarvan ik denk. Alleen ik te weten
Maar eigenlijk, weet jij het ook
Ik ben bang opa,
En ik wil bij je zijn..
Maar dat gaat niet,
Jij bent Overleden.
Toen ik 6 was.