Blind verliefd
Alsjeblieft
Kweet geen raad
Er zijn fouten gemaakt
Ben ik Kwaad?
Neen, op haar?
Je moet verstaan
Dit heeft me geraakt
Mijn vertrouwen
Ligt in jouw handen om op te bouwen
Je verlaten?
Dan zou ik alleen maar mezelf haten
Alsjeblieft
Ik vraag het je beleefd
Wees voor altijd mijn voorbeeld
En doe nooit meer zoiets verkeerd