Mijn vriend
Ik heb een vriendje opgedaan
Stil, introvert maar een heel goed mens
Ik ben nooit bij hem langsgegaan
Die dag komt ooit eens, dat is mijn wens.
Mijn vriendje heeft een hart zo groot
Hij is een gevoelsmens, een pluspunt voor iemand zoals hij
Jammer genoeg gaf hij zijn hart veel te bloot
Aan alles en iedereen, ja zelfs aan mij
Als hij zijn vertrouwen geeft aan jou als vriend
Is hij voor jou een vriend voor het leven
Het is een lieverd die met jou lacht en grient
Hij zou alles voor die vriendschap geven
Dat alles heeft hij mij gegeven
Zijn vertrouwen en zijn vriend zijn
Hij is mijn vriend voor het leven
Onze gedeelde verdriet en gein
Mijn belofte naar hem is een vriendschap vol vertrouwen
Een vriendschap die ik zeker niet laat verdwijnen
Een vriendschap waar je zwaar op kan bouwen
Geen vriendschap waar je op kan wegkwijnen
Wederzijds begrip
Vooral open en eerlijk
Ook al een van ons in een dip
Deze vriendschap is heerlijk
Hans bedankt ! Je bent mij beste vriend.