Dansen op klompen is niet te doen.
Als je gaat dansen denk dan aan een schoen.
Laat je romige dijen glijden op de maat van de beat.
Op klompen gaat dat neat.
Zelf heb ik geen klompen, ik ben geen boeren trien.
Toch heb ik ook al eens iemand in de disco op klompen willen zien.
Oh wat is dit toch een dolle boel.
Op klompen dansen is vermoeiend dus maar even zitten op de stoel.
Nee nee, geen klompen voor mij.
Ik pak er toch maar mooie schoenen bij.
Met een hak of met een strik.
Klompen steek ik in de fik.