Het soms even niet weer weten
Jezelf even helemaal vergeten
Jezelf wegcijferen tegen de rest
Het gevoel hebben dat je alles verpest
Waarom moet alles soms zo moeilijk gaan
Niets gaat zonder een traan
Tranen in mijn ogen, continu
Je voelt jezelf een individu
Vechten voor jezelf
Vechten voor een lach
Nooit meer een grote glimlach
Iemand zien met zoveel verdriet
Dat is niet hoe je iemand het leven biedt
Het lastig vinden er over te praten
Maar soms vult het zoveel gaten
Even je hart kunnen luchten
Op je eigen tijd, na een paar keer zuchten
Mezelf durven tonen aan een ander
Zonder dat ik daardoor verander