Ik hou van het leven,
anders had ik het al opgegeven.
In donkere tijden zoeken naar kleur.
Naar kleine dingen die een glimlach toveren
Zijn de dingen die mijn hart veroveren.
Een zonnestraal op een grijze dag.
Een onverwachte bloem die ik zag.
Een vriend die je belt, dat is meer waard dan geld
Een onverwachte smile van een onbekende.
Maakt dat ik niet voor het leven wegrende.
Ik hou van het leven, en dat blijf ik doen.
En dat is meer waard dan poen.
Want de mooiste dingen van het leven zijn gratis.
Je moet er alleen voor openstaan.