het begin en einde van slechte momenten uitzetten
een afnamen in mijn hart en verveeld zijn met een fout
het terugdraaien en uitwissen van trauma's
niet sterven zonder een stromend bloederig hart. het gaan naar het oud
en huilen zonder maar 1vallende traan
een ander geen recht geven op mijn leven of bestaan, het willen weggaan maar ook terugkeren
geen samenspraak beteken van ondertekening of onderhandeling,
een niet geeindigd verhaal betekenen, zonder gegeizelt van iemand te zijn
tekenen in verdere en meerdere eigen aardse planeten
het uiteinde bekijken met leven, iets nieuws beginnen, en er toch niet vandoor gaan
blijven en ook terugkeren voor de mensen die mij willen zien
het woord afscheid niet meer kennen of hoeven te herhalen, zelf die baan willen kiezen, naar het waarzijn
de boodschap doorgeven met een verbonden draad, het uiteinde gedraaid in een vaste knoop
gestempeld met ''benaam'', niet eindigen!! maar verder blijven bestaan!