laat mij maar gaan
loop niet achter
loop niet naast
maar ook niet mee
laat staan voor
kijk niet om
ook niet weer
ga verder
laat mij maar staan
vergeet en vergat
zijn woorden die ik vraag
om te doen als je me ooit zag
dan doet het geen pijn
heb geen verdriet
wanneer ik ooit verga
mij niet meer ziet
ga blijf niet wachten
het heeft geen zin
waarom nog denken
ja wel als het niet is
blijf daar ga niet mee
ooit zie ik de zon
maar nu de duisternis eerst
waarom nog vechten
tegen een verloren strijd
telkens weer de laading
krijgen keer op keer
waarneer ik tracht te proberen
raak het toch fout te lopen
dus ga trek het je niet aan
waarom soms nog de mmoeite
ga, kijk niet, laat mij
het hoeft niet meer
genoeg genoeg genoeg
ken mij niet dat beter voor jou