maatje?
heb je een fijne kerst,
&oud en nieuw gehad?
oud en nieuw zat me zwaar tegen,
heb zoveel tranen laten valen
want ik wou je om 12 uur,
gelukkig nieuw jaar wensen:(
maar je bent niet meer te bereiken,,
alleen nog met pen en papier,
maar ontvangen zul je t niet
1week voor mijn B'day ben je
precies een half jaar weg:(
ik kan het gewoon nog niet beseffen
elke avond voor het slapen gaan
kijk ik naar de lucht en hoop
dat ik een goede ster zie,
dan zie ik een goede ster en zie ik jouwn gezicht
ik begin te praten met een trillerige stem
maar krijg geen antwoord,
en begin te huilen..
waarom gaf god me geen teken?
een teken dat er iets mis met je was!
en teken dat er iets ging gebeuren?
ik wou dat je nog 1x hier beneden was,
zodat ik je kon knuffelen
en je misschien nog tegen kon houden.
ik schrijf dit met tranen mitch,
ik mis je zo
wil je blijven waken over me ?
ik denk aan je
Rust zacht lieverd!