Leugens werden waarheid....
Na alle leugens die je in de wereld hebt gebracht,
is mijn hoofd van binnen een draaimolen geworden,
en heb ik in korte tijd veel dingen over je gedacht...
De afgelopen dagen kwamen terug in mijn geheugen,
de woorden die je hebt gesproken hoorde ik opnieuw,
nooit verwacht dat het was gebaseerd op een leugen...
Tranen vol van ongeloof vulde mijn angstige ogen,
alles wat we in een korte periode hadden bereikt,
leek als een windvlaag uit mijn leven gevlogen..
Je beloofde me voortaan de waarheid te spreken,
met heel mijn hart hoop ik dat je woord zult houden,
want één leugen zal onze vriendschap voor goed verbreken..
Diep in mijn hart hoop ik dat je voortaan eerlijk zult zijn,
en dat de band tussen ons nog sterker worden zal,
zonder nog meer tijden van leugens, verdriet en pijn...
Als het je lukt, heb je diep in mij iets heel moois los gemaakt,
dan ben ik bereid om voor je door het vuur te gaan,
en heeft een meisje me voor het eerst,
op een goede manier, diep in mijn hart geraakt.