onze liefde is zo groot
kan me niks meer zonder jou voorstellen
lekker tegen elkaar aan in bed, bloot
dat gevoel kan ik niemand vertellen
mijn lief door een ander kwam je in mijn leven
je bent niet meer weg te denken
wij zullen elkaar steeds meer liefde blijven geven
miekemuis hou zo ontzettend veel van je!