Als de dag van gisteren weet ik nog wat je zei
Misschien mag ik het niet vragen maar hoe gaat het vroeg je mij
Ik nam je in vertrouwen en mijn hart ging open
Een geweldige vriendschap ontstond, de tijd begon te lopen.
Samen spraken wij uren met elkaar tot diep in de nacht.
Alles kwam ter sprake, ik had dat nooit verwacht!
Nooit vergeet ik onze eerste date.
Ik weet zeker dat jij het ook nog weet.
In de stromende regen liepen zij langs de maas.
Als prille vrienden, we leken wel dwaas
Van dat moment begon er liefde te bloeien.
Ons geluk leek tot de hemel te groeien.
Je was er voor die kleine en voor mij.
Altijd stond je aan onze zij.
Met elkaar op vakantie geweest.
Als een echt gezin, het was een feest.
Het gevoel alles te kunnen delen.
Je 's avonds zacht te kunnen strelen.
Aan ons geluk leek geen einde te komen
we spraken er over bij elkaar te gaan wonen.
Maar leugens van een jaloerse meid
vebraken abrubt onze liefdesstrijd
Je besloot je eigen weg te gaan
En ons alleen te laten staan
De pijn die je achterliet weten wij alleen
Zoals jij liefste meisje van de wereld is er geen één
Nooit zal ik meer zijn zoals met jou
Gewoon omdat ik nog steeds van je hou
Wat ik ooit zei, ik zal op je wachten
geldt nog steeds, alle dagen en nachten
het duurt nu bijna 2 jaar
maar het wachten is nog steeds niet klaar
Mij maakt het niet uit hoelang het zal dueren
Er is toch geen ander die die mijn gevoel kan besturen
Jij bent het wachten meer dan waard voor mij
Eens zul je wederom staan aan mijn zij
En mocht dat onverhoopt anders lopen
Dan blijf ik toch nog altijd op je hopen
Voor eenwig sta jij in mij hart geschreven
De hoop om samen verder te kunnen leven
Het doet me pijn maar ik hou me groot
Allerliefste ik wacht op je al is het tot de dood