klanken ketsen
tegen de muren van het leven
hoge noten, lage noten
klanken van vreugde en van verdriet
Weerklanken in onze oren
Een hoop emoties, die je melodie achterliet
In onze gedachten
nog steeds gehoord en nooit vergeten
Klanken weerketsen
tegen de muren van het leven
in onze harten zal je eeuwig verder leven
trompetspeler,
we zeggen je vaarwel
het is voorgoed gedaan,
je tompettenspel