Jij bent degene met wie ik mijn leven wil delen.
Jij bent degene naast wie ik iedere dag wakker wil worden,
en lekker tegen aan wil kruipen.
Jij bent degene die ik ontbijt op bed wil brengen,
door snel ons warme bedje uit te sluipen.
Jij bent degene die ik ’s ochtends als eerste in haar mooie ogen wil kijken,
een kus wil geven en tegen zeg: ‘Goedemorgen schoonheid van me!’.
Jij bent degene waar ik naast wil liggen om uren naar te kijken,
slapend of wakker, ik geniet op iedere moment van je.
Jij bent degene waarvoor ik een warm bad met schuim vol wil laten lopen,
of kaarsjes aan wil doen en mee onder de douche wil stappen.
Jij bent degene die ik dan in mijn armen wil houden,
terwijl mijn brave gedachten wat beginnen te verslappen.
Jij bent degene waar ik mee aan een lunch wil zitten,
uit en thuis, maar altijd met een bakje koffie.
Jij bent degene waarvan ik wil horen wat je bezig houdt,
zien hoe jij verteld, vol enthousiasme en passie.
Jij bent degene met wie ik leuke dingen wil doen,
naar het Vondelpark, gewoon naar de film of een dagje strand.
Jij bent degene waarvan ik liefde wil voelen, krijgen en vooral liefde wil geven,
korte blikken naar elkaar, kleine aanrakingen en heerlijke knuffels zorgen dat ik van binnen brand.
Jij bent degene die mij een gevoel kan geven dat ongekend is,
een onbeschrijfelijk goed en veilig gevoel als je me aanraakt.
Jij bent degene die een hand op mijn rug legt om me te beschermen,
me een kus op mijn voorhoofd geeft en mij daarmee gelukkig maakt.
Jij bent degene waar ik een diner voor klaar wil maken,
kaarsjes aan, rustig muziekje en een lekker glaasje bubbels erbij.
Jij bent degene die ik diep in de ogen wil kijken,
naar wil glimlachen en zeggen; de mooiste voor mij, dat ben jij!
Jij bent degene, de eerste waarbij ik het gevoel van ‘voor altijd’ heb,
met jou zie ik mijn toekomst en wil ik kinderen krijgen.
Jij bent degene die doet met mij wat nog nooit iemand gedaan heeft,
voor jou wil ik op mijn knieën gaan, mijn liefde niet langer verzwijgen.
Jij bent degene voor wie ik mijn hele leven wil vechten,
om je bij me te houden en je niet meer te laten gaan.
Jij bent degene van wie ik altijd zal houden, waar je ook bent,
heel dicht tegen me aan, of ver van me vandaan.
Jij bent degene met wie ik gelukkig wil worden,
en ik weet dat het kan.
Jij bent degene die ik alles wil bieden wat ik maar kan geven,
want mijn gevoel voor jou gaat veel verder dan ‘houden van’..
Jij bent degene die mij compleet maakt.