Jij was mijn hart, alles voelt zo onaangenaam
Niets meer zoals het was, niemand met wie ik praten kan
Alles wat ik voel en wat ik zie, doet me denken aan jou
Kon ik maar terug in de tijd, om te zeggen dat het me spijt
Was het allemaal maar schijn, was je nog maar hier bij mij
Ik had er voor jou moeten zijn
Jij gaf me kracht, als ik even niet verder kon
Jij was de nacht, als ik even verblind was door de zon
Waar moet ik heen, nu jij niet meer bij mij bent
Jij was mijn ziel, jij was mijn hart
Wist ik maar waar je was, want nu houd iemand anders jou vast
Ik blijf altijd van jou houden, vergeef me voor mijn fouten
Neem mij weer in vertrouwen, en kom weer terug bij mij
Door het missen van mijn liefde, want ik ben nog verliefd