Bij de supermarkt reed jij
tegen mijn hielen aan
Even later nog een keer
keek opnieuw, een naam
Jij zei dat het was
als toen voor het eerst
aangeraakt door mij
liet me niet meer gaan
Bij jou thuis aangekomen
aan je kinderen voorgesteld
besefte ik pas hoe het niet
en waarom ik was meegegaan