Het is weer zover
Een marktgerichte benaderingswijze
Mannen en vrouwen
Hooggehakt, laagdrempelig, dat weer wel
In geuren
En kleurpallet van de gulden snede
Steekt in blinkend zilver scherp af
Tegenstellingen niettegenstaande
En uitzonderingen, zo zonderling
Als zij zijn in geval van acute nood
In een omtrekkende beweging
Welkom op camping Heidebos
Gelukkig nog steeds drijvende
kracht achter stille vermoedens,
ik had al zo’n voorgevoel.