7 straatwaarden,
die met de tijd
meestal weer verdwijnen
in de vergetelheid.
daar komen ze dan:
schijt aan alles,
loyaal zijn voor de groep,
bikkelhard zijn,
de baas zijn op je eigen stoep,
ballen tonen, scherp zijn, gevat zijn,
draaien; geld en vrouwen,
een jointje roken, voor de schjein,
van het populair, grappig, relaxt en chill zijn,
proberen naam te maken,
oke de Jong,
dit was t rijtje, nu weer door met andere zaken!