Lieve mams,
Kon ik maar......
Vrijdag de 20e januari met jou je 60e verjaardag vieren, ik voel me zo klein.
Herinner je je het nog.....
Je 50e verjaardag naar je favoriete plekjes in Antwerpen en cadeautjes uitpakken, wat kon ik trots op mijn "mooie" moeder zijn.
Hoe zie ik je nu voor me...
Wat meer rimpels natuurlijk en deze vooral bij je mondhoeken, je glimlach.
Verandert zul je zijn ....
Maar met blonde haren en zeker je blauwe ogen nog steeds een mooie oogopslag.
Mensen kijken om....
Vol verwachting naar jou, wat je gaat zeggen.
Wat zou je denken....
Je lacht en je bent gelukkig, je hoeft niets uit te leggen.
Wat zouden we doen...
Op jouw dag zou ik je verrassen, en er uit gaan, maar waarheen.
Wat zou ik je willen geven....
Een mooi blijvend cadeau, maar ik laat je vandaag iig niet alleen.
Wij zijn aan een spannend jaar begonnen...
We gaan verhuizen naar een mooi nieuw plekje voor ons als gezin.
Kon je er maar even bij zijn....
Gewoon om mee te genieten ik mis mijn moeder, mijn vriendin.
Vandaag denken we extra aan jou....
Met een cola, een zakje chips en een reep chocolade erbij.
Het is jammer maar je bent in ons hart....
We missen je, ja JIJ.
Gefeliciteerd mams! Liefs je dochter X