De aller aller aller mooiste dag van mijn leven
Het meisje van mijn dromen
Zij die ik als enige me alles had gegeven
Haar weer in mijn leven, zal die dag nu ook komen
Nooit wou ik jou als een gewone vriendin
Ik schreef dat uit verwardheid, impuls en angst
Ik blijf aan je denken, het heeft zo geen zin
En voor nog meer pijnlijke woorden was ik t bangst
Afscheid nemen hebben we gelukkig nooit gedaan
Ik blijf aan je denken en zal jou alles vergeven
Jou nooit meer aankijken of omhelzen zal niet gaan
Een boek kan weer open, kom jij terug in mijn leven
Jou ondersteunen als het even niet meer gaat
Ik mis je al bijna 10 jaar in mijn leven
Wat het ook is, jij bent nooit te laat
Echt ik ga door het vuur om jou alles te geven
Dit gemis en verdriet zal anders voor altijd blijven bestaan
Ons belemmerem iedere dag welke weg we ook inslaan
Pijn doen wil ik jou al helemaal niet
Sorry voor al mijn fouten en verdriet
Zal jij mij vergeven als je me weer ziet
Als je mijn verhaal aanhoort en mij nog 1 kans biedt
Mag ik weer kijken in je prachtige ogen
En vertellen over hoe ik alles heb bedoeld
Praten en je laten voelen dat je nooit bent bedrogen
Jouw knuffel die ik nog nooit zo fijn heb gevoeld
Mijn belofte maak ik waar
Onze timing zat ook altijd tegen
Ik laat je nooit meer gaan, geen gevaar
Oeh jij, hoe je me soms aankijkt wordt ik al verlegen