Jij redt dit, gewoon om wie je bent
Wat een ongelofelijk mooi compliment
Jij bent zover gekomen door dicht bij jezelf te blijven
Nog zo’n mooi compliment om op te schrijven
Als andere toch zo op je vertrouwen
Waarom blijf je dan zelf toch zoveel twijfels houden
Wees toch eens trots op wat je hebt bereikt
Zonder dat je steeds naar het negatieve kijkt
Of alleen maar blijft denken aan wat nog beter kan
Daar wordt je alleen maar onzeker van
Je hoeft niet altijd meteen van a naar z
Het is niet erg als je het van als je het alleen via A en B redt
Zie alle belemmeringen niet alleen maar als gevaar
Dan maak jij je dromen waar!