Mijn rijk.
De vrouw waar ik zo vaak over vertel,
Zo’n lieve meid.
Hoe zij leeft,
Of kijkt tegen bepaalde dingen
Super gewoon
Kan ik een hoop van leren.
Zij,
Die niet der hoofd laat hangen,
Als een opleiding toch niet is
Wat ze er van verwachtten,
Ze blijft door vechten,
En geeft niet op.
Krachtig is ze,
Staat stevig in der schoenen,
Doet ze zelfs het leven van mij
Schoon boenen.
En ze weet dat ik het over haar heb,
Ze voelt dit ook aan.
Ze is wonderlijk,
Haar manieren,
Haar doen,
Haar laten,
Het is niet meer als toen,
Je wilt ook met mij praten.
Ik zal je bloemen tuin zijn,
Knipt zij mijn dorens,
Ik zal je leven zijn
En zij de mijne.
Een leven met de normale dingen
Als werken, en vrije tijd vergeten.
Want alle tijd,
Is jou tijd.
Tijd om voor geld te zorgen
Tijd om een dak boven het hoofd te behouden
Tijd om op te bouwen,
Tijd om te doen wat we willen doen.
Tijd om samen te zijn.
Tijd wat morgen kan zijn
Tijd wat als geweest is,
Tijd wat komen zal.
Tijd wat nu is.
Tijd voor mij,
Ben jij.
Ik kan alles opnoemen,
Ster,
Vlinder,
Standen,
De oceanen,
Alles is mooi
En rijk aan leven
Leven voor mij ben jij,
En mijn rijk zal ik jou rijk vergeven.
Schat, in jou hand is mijn leven.