Een ijskoude winde blaast door de daken
ik krijg er rillingen van
al wist ik niet wat hij me nemen kan
dat hij me zo kan raken
Een vriendin, wiens leven
nog vrij onbegonnen
had nog zoveel te geven
de ijskoude winde heeft gewonnen
22/03/11 R.I.P. Alison
22/05/11 R.I.P. Laura
We zullen jullie nooit vergeten!