Jouw gevoel
Wat zal er allemaal door jou heen gaan
Zo graag wil ik weten hoe het met gaat
Leef jij jou leven in dit bestaan
Zou ik een glimp mogen opvangen van je gelaat
Je bent sterk een vechter al loopt een ieder tegen mankementen
Leef jij je leven naar de dromen die je altijd had
Gebruik jij al jouw kwaliteiten en talenten
Zoveel waarvan ik weet dat jij die bezat
Ik gun je zoveel dat wil je niet weten
Je bent apart en vooral heel bijzonder
Echt waar lieverd nooit kan ik je vergeten
Na al die jaren diep in mijn hart als een wonder
Ik heb je nodig in dit leven
Hoe jij mij aan kan voelen en laat voelen
Door er simpel te zijn laat jij alles bewegen
Ik moet je altijd aanraken, voelen of heerlijk kroelen
Veel is er gebeurt in jouw leven
Ik zou zo graag met jouw willen delen
Jij mij de jouwe en ik mijn levenservaring aan je geven
Samen dingen proberen te helen
Dit is alles wat ik al die tijd al bij me bleef bewaren
Toen je zei dat jij de mijne was en ik van jouw
Was ik overtuigd dat wij voor eeuwig waren
Wat gaf dat een gevoel, aan mijn zijde jij prachtige vrouw
Als maatje of vriendin
Ik moet altijd lachen als ik je zie
In jou heb ik vertrouwen en geeft alles zin
Goede, slechte of moeilijke tijden
Jij bent een stuk waar ik altijd voor blijf strijden