Motorrijden.
Op de mooie zomer dagen, rijden op de motor door de mooie wegen en paatjes van de natuur.
Rustig om je heen kijkend en genieten van elk moment, dat je over je schouder of stuur kijkt.
Langzaam over de harde en onverharde wegen, een ritje van liefde, passie en de natuur.
Langzaam rijdend over de wegen door en rondom de natuur heen.
Stiekem bij elke bocht, wat meer gas geven om beter door de bocht te komen.
Soms stiekem over de duitse autobahn en dan voor even het gas helemaal open.
Dan weer rustig aan terug over de grens, langs de onbekende wegen en paden.
Dan tijdens de rit, even je handen los van het stuur en hoog geheven in de lucht.
Dan even het gevoel krijgen of je nu pas net leert hoe je echt vliegt.
Even het gevoel van gewichtloosheid en genieten van de natuur.
Tijdens de rit even je hand op steken, wanneer je een andere motorrijder passeert.
Tijdens de rit je hoofd leeg maken en alleen maar genieten van de mooiste rit.
Totdat je weer thuis bent gekomen van een mooi motor rit. Dan je motor weer in de schuur zet en weer lekker kan bij komen van een onvergetelijke rit.
Motorrijden is een passie wat niet iedereen bezit, maar wel gerespecteerd word door elkaar.
Een gevoel wat je niet kunt verklaren, alleen als je zelf rijd of achter op zit.