Verloren vertrouwen gevonden...
Ik dacht voor goed het vertrouwen te zijn verloren,
het vertrouwen in de mensen en hun woorden,
toch blijkt het spontaan opnieuw te zijn geboren..
Het gevoel wat mijn lichaam maanden lang kwijt was,
ik wist bijna niet meer hoe fijn vertrouwen kon zijn,
tot dat ik kort geleden je gesproken woorden las..
Een raar gevoel verwarmde mijn koude, gebroken hart,
hoe dit had kunnen gebeuren was voor mij een raadsel,
maar diep van binnen voelde het als een nieuwe start..
De start van het vertrouwen hebben in de woorden van jou,
de woorden die elke dag dichter tot mij lijken te komen,
samen met de gevoelens dat ik je blindelings vertrouw..
Ik weet niet wat, maar iets diep in mij heb je los gemaakt,
je hebt een deur weten te openen wat andere niet lukte,
en mij op die manier heel diep in mijn hart geraakt..
Je hebt me een klein stukje vertrouwen terug gegeven,
ik zou het vertrouwen wat ik heb met je willen delen,
en al mijn gevoelens het liefst samen met jou beleven..
Lieve Joey,
je hebt in korte tijd veel met mij en mijn gevoelens gedaan,
ik wou dat ik het je kon uitleggen wat ik in mijn hart voel,
en je kon laten zien, hoe diep je in mijn hart bent komen te staan..
Mijn hart wilt bijna schreeuwen om je mijn gevoelens te zeggen,
maar hoe ik het ook probeer of doe.. Het valt in geen woorden uit te leggen....