Wat te doen
Moet ik je bellen?
Je even iets kort vertellen
Ben je nog samen met haar?
Of wachten op jouw gebaar
Er is nooit ruzie of afscheid geweest
Snap ajb waar ik naartoe wil als je dit leest
Je weet, we zouden altijd van elkaar houden
Wat er ook zou gebeuren en zeker in vertrouwen
Dit doet me zoveel pijn
Niet eens wetend waar we nu beide zijn
Dit kan ik niet los laten
Ontving enkel sms-jes van wat voelde als haten
Waarom kunnen we niet gewoon praten
Sorry je kent me, hier kan ik t niet bij laten
Ik geloof het niet als je zegt dat je me nooit meer wilt zien
Gewoon omdat ik wel echt van je houdt misschien
Hoe kan het dat ogen konden spreken
Je nu niets van elkaar wilt weten
Of wil je gewoon goede vriendschap, wat ik graag wil geven
Ik ken je zo niet meer, waar ben je toch gebleven
Kan het zo zijn dat je sms-jes van me niet hebt gezien
Iemand die ik oprecht in de ogen keek en nu dit verdien
Of dat iemand anders mij heeft gesmst met jouw telefoon
Alleen al daarop jouw persoonlijke antoorden gewoon
Vreemde woorden alsof ik obsessed zou zijn
sms uit t niets, dat ik je nu echt met rust moest laten
Vooral jij zou weten, dat doet mij onrecht en pijn
Ik voel en heb jouw echt wel gezien, al deedt ik weinig praten
Ik ben gewoon nog steeds dat meisje
Maar wel één die dieper voelt dan de meesten
Ik dacht dat jij dat al zou weten
En mijn blindelings vertrouwen nooit zal vergeten
Diep heb jij mij zeker geraakt
Ik ken geen elkele situatie die nooit verjaard
Het is pure liefde, jij brak die muur
Het was oprecht ik wou een levenslang avontuur
Breek jij echt met mij die beloftes
Wil je echt dat ik zonder je verder ga
Ik kan je niet bellen vanwege haar
Alsjeblieft laat het me horen face to face
Zodat ik echt weet dat het jouw wil is geweest
Kom jij mij terug brengen mijn hart
Of voel je net als ik dat dit houden van is
Hoe dan ook is het zo dat ik het contact mis
Jou gewoon even kunnen bellen
Vragen of het goet met je gaat
Even weer iets aan elkaar te vertellen
Naar je luisteren, ondersteunen of terwijl het nergens op slaat
Misschien moest dit alles allemaal wel gebeuren
Veel heb ik geleerd wat je miste
En loop ik nu voor niets te trueren
Ik beloof je dat je je echt niet vergiste
Als ik je heb gesproken zal ik verder kunnen met leven
En als je wilt misschien eindelijk een ander wel die kans geven
Het voelt als speciaal en voorbestemd
Een band als deze heb ik alleen door jou gekend
Dankjewel dat je mij toen toe hebt gelaten
Via ogen diepgaande gesprekken zonder een woord te hoeven praten
Lieve S.. Ik hou van jou, een knuffel en een kus van je maatje