de sterrenzeëen van boven zijn vernieuwend bij iedereens zicht
het geeft de moed en opent een heel nieuw leven en fonkelt in een groot licht
beneden is de geur aanwezig van nieuw gekleurde naturen
gezien en gewild om aan te raken, niet ruw maar een opflakkerend gevoel
met in de rug de wind een rustige gelaten duw
door karakters samengetrokken, verblind en toch gebonden zijn
volgestrekte waarde aan verbonden aangedreven om er s'avonds van te zweven
om onszelf beter te geven en delen
met de verborgen verbonden zonden elkaar te vergeven
stiekem met het verleden leiden ons voortaan naar de volgende treden
ons omdraaien en de zuurstof binnen te laten helen
een nieuwe vacht om in te schuilen
deze keer zo sterk wil het niet meer omruilen