Blanco is het vel papier.
Je kijkt ernaar, het is als de oorsprong.
Licht en donker,
woest en ledig
licht in wit.
Er zijn dan nog geen woorden,
er is geen taal
kijken naar een wit met lijnen, wegen
gaan van ergens naar ergens
of nergens naar nergens.
koortsachtig volgend kom je onderweg
misschien iets tegen in je gevoel
Dan vormt een woord in de oorsprong
er is creatie, een vorm
een vorm gaat verder, blijft zolang als ze kan.
Er is geen gedachte.