Jij was mijn wereld en mijn lach, en je maakte voor mij elke dag
Je maakte me lief en zorgzaam, als ik alleen al dacht aan jou naam
Schijn bedriegt en liefde maakt blind, ik weet niet waar ik me nu bevind
Jij was mijn leven en mijn dag, door jou moest ik lachen elke dag
Je maakte me verdrietig en blij, verschillende gevoelens gaf jij mij
Liefde doet pijn en vriendschap vergaat, het is nu echt te laat
Jij was mijn nacht en mijn pracht, door jou kreeg ik weer kracht
Je maakte me bijzonder en liet me stralen, en gingen mijn gedachten dwalen
Vertrouwen word beschaamd en leven gaat door, maar ik ging er echt voor
Jij was mijn denken en mijn doen, ik zou alles doen voor alleen die zoen
Je maakte mijn traan en liet me verder gaan, je liet mijn hartje af en toe even stil staan
Liefde en het leven is niet opgeven, door jou ging ik tussen de wolken zweven
Jij was mijn ster en mijn hart, samen met jou was ik klaar voor de start
Je maakte de vlinders in mijn buik en liet me genieten, omdat ze ons alleen lieten
Bij het einde maak je een nieuw begin, dus vraag me nu word mijn vriendin