Tot over mijn oren verliefd op jou.
De eerste keer dat ik jou zag, smelte ik in jouw mooie lieve glimlach.
De eerste keer dat jij naar mij keek, verdween mijn gedachten op in rook.
De eerste keer dat je naar mij lachte, verdronk ik in mijn eigen gedachten.
De eerste keer dat jou zachte handen op mijn benen legde, verdronk in mijn eigen gedachten.
De eerste keer dat ik jou zachte lippen op de mijn voelde, zakte mijn lichaam dwars door de grond heen.
De eerste keer dat jouw zachte handen over mijn lichaam voelde gaan, voelde ik alles om mij heen gewoon stil staan.
Ik beleef deze gevoelens elke dag weer en elke keer weer als je mij kust, knuffelt, streelt of gewoon lekker bij mij bent.
Lieverd ik ben echt stapel gek op jou en zal jouw zeker niet meer laten gaan.
Xxxx liefs je mannetje