Zij zegt dat ze liever alleen
te veel pijntjes van binnen
zij zichzelf niet meer kan zijn
zodra iemand bij haar aanwezig is
Achter niemand wil zij zich verschuilen
moet op zoek naar waar het stil kan zijn
zichzelf opnieuw ergens kan ontdekken
worden kan wie zij wil ondanks alle pijn