Eh eh
nou nee
zo heb ik dat niet bedoeld
oh heb jij het zo gevoeld
mm ja, wat een misverstand
je wilt dus dat we
samen nog een kopje koffie drinken
bij jou thuis
maar ik drink alleen maar thee
oh heb je dat ook
wel, dan ga ik met je mee
met slagroom?
lekker
zijn we op je kamer beland
weet ik:
het was dus toch geen misverstand